Fødevare transport

Når det drejer sig om transport af fødevare kræver det ekstra opmærksomhed og hensyn fra chaufførens side. Vores erfarne chauffører sætter rette temperaturforhold og hygiejne i centrum når vi løser transportopgaver med fødevare gods.

Vi har stor fokus på høj kundeservice, uanset hvilken opgave I skal have løst. Ingen opgave er for lille eller for stor. Vi har stor erfaring med fødevare transport for både mindre og større virksomheder.

Mange virksomheder sælger produkter som kræver fødevare transport. De gældende regler skal overholdes for at levere gode produkter til slutkunden. Vi har stor erfaring med al slags fødevare transport, og kan også levere en løsning til din transportopgave.

Fødevare transport kan ofte være dyrt og besværligt, da der stilles store krav til de forhold som varerne skal transporteres under. Alle vores vogne overholder alle gældende regler. Derfor kan vi  tilbyde fødevare transport til alle slags opgaver. Vi tager os af reglerne og gør det nemt og enkelt for vores kunder.

 

Håndtering af fødevare

I 3×53 håndteres alle former for fødevare transport efter de forskrivende regler herom.  Alle vores biler er er udstyret med de nyeste temperaturfølere som konstant overvåger temperaturen i varerummet med både alarm og GPS overvågning, temperatur forholdende kan både aflæses af chaufføren i bilen og kørselsdisponenten på kørselskontoret. Dette sikre at alle fødevare har de forskrivende temperaturer når de kommer frem.

Alle chauffører der køre fødevare for 3×53 har alle de fødevare godkendelser og kurser som er påkrævet. Yderligere går 3×53 meget op i at alle varerum på lastbilerne altid er velholdte og rengjorte, for 3×53 er det en æressag at lastbilerne er altid er velholdte.

 

Vores fødevare godkendelser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin et odio auctor, pellentesque mi ac, laoreet velit. Pellentesque viverra lobortis placerat. Maecenas sit amet sapien quam. Sed ac porttitor augue. Etiam porttitor accumsan urna, et ornare nisi tristique vitae. Vivamus id ipsum placerat, tristique quam nec, sodales tellus. Suspendisse potenti. Vestibulum nec egestas ante, non pulvinar metus. Vestibulum pellentesque rutrum massa, molestie accumsan eros aliquet eu. Praesent pulvinar felis non libero vulputate, sed laoreet lectus laoreet.

Hvis du vil se mere omkring priser så hent prisliste her

Vi køre blandt andet fødevare transport for:


Arla Foods