Medicin transport

Hos 3×53 har vi stor erfaring med medicinal transport, når det kommer til medicin transport gælder det om at være opmærksom på temperaturen. Vores erfarne chauffører sætter rette temperaturforhold i centrum når vi løser transportopgaver med temperaturfølsomt gods.

Vi har kundeservice i højsædet og fokus på at få løst opgaven i bedst mulig måde. Ingen opgave er for stor eller for lille inden for medicin transport, da vores chauffører har erfaring med både varme og køle transport.

 

Håndtering af medicin transport

Alle vores biler er udstyret med temperaturfølere, termologger, alarm og GPS overvågning. Det vil sige at vi kan dokumentere alle transporter med temperature mellem -25 og +35 grader, udover at vores erfarende chauffører får direkte oplysninger omkring temperaturer inde i førerhuset, kan vores kørselsdisponent også se alle oplysningerne direkte fra kontoret.

Hos 3×53 tager vi GDP’s bestemmelser alvorligt og bruger kun vores højest udannede chauffører til denne slags opgaver. Da vores kunders produkter ofte er værdifulde er der mulighed for også at få plomberet dørene til lastrummet, som sikrer at alle varer er urørte under transporten, grundet vores temperatur følerer sikre vi samtidig at produkterne altid holder den rette temperatur.

Hvis du vil se mere omkring priser så hent prisliste her

Vi køre blandt andet medicin transport for: