Flytning for private

Som udgangspunkt tilbyder vi tre former for privatflyninger. De forskellige typer har med økonomi og service at gøre. Men hvis du ønsker en flytning på andre vilkår laver vi blot en speciel aftale med dig.

Økonomi flytning

Prisen er presset helt i bund. Vi stiller en vogn og en chauffør til rådighed. Man bærer selv sit indbo hen til bilen. Chaufføren er selvfølgelig behjælpelig med pakning af bilen. Sådan opnås den laveste pris.

Almindelig flytning

Vi stiller med minimum 2 flyttemænd og en vogn. Flyttemændene flytter alt indbo og er behjælpelig med at stille møblerne, på den nye adresse, præcis som du ønsker det. Ned- og udpakning skal du selv stå for. Kassepapir, labels m.m. kan købes hos 3×53 Transport.

Total flytning

Denne flytning foretrækker de fleste. Vi pakker alt dit indbo forsvarligt og bærer det ned til bilen. Vi kører det hele til jeres nye hjem og bærer det ind – efter dit ønske om placering m.m. Lad os om det tunge arbejde! imens kan I være sammen med børnene.

Pakkevejledning

Vi har en pakkevejledning som giver dig et forslag til, hvordan du kan pakke dine ting på den mest overskuelige måde. Se mere her

 

Vi er naturligvis forsikret efter alle forskrifter, jævnfør fragtlovgivningen.
Hvis I vil se mere omkring priser så hent prisliste her . Eller Hvis I har en transportopgave så ring til os og hør nærmere 50 53 53 53