Hvad er 3×53

 

I 2004 startede vognmand Kasper Nielsen sit firma, med en enkelt varevogn. Efter 2 år blev efterspørgslen så stor, grundet kompetence og pålidelighed, at vognparken blev udvidet med endnu en bil. Sidenhen voksede vognmand Kasper Nielsens til et punkt, hvor det eneste fornuftige var at starte virksomheden ved navn 3×53.

3×53 er en transport virksomhed, som er trådte frem i gadebilledet med nye blå vogne i januar 2010, hvor virksomheden blev etableret af en tidligere medejer af et lignende transportfirma. Vi stræber efter at blive et stort, kendt og respekteret transportfirma. Vi vil gerne være det foretrukne transportfirma i Danmark, det er gennem tilfredse kunder at vi vil opnå vores mål. Derfor skal alle vores kunder altid føle, at de får en service og kvalitet der er helt i top – og vi vil altid være bedre end vores konkurrenter! 3×53 Transports værdigrundlag overfor vores kunder er: Kompetence, pålidelighed og resultater!

3×53 Transports værdigrundlag overfor vores kunder er: Kompetence, pålidelighed og resultater

Vi består af erfarne og kompetente medarbejdere, der altid overholder de aftaler som vi indgår. Vi yder gerne en ekstra indsats til gavn for vores kunder.

 

Hvad står 3×53 for

Vision: At blive et stor, kendt og respekteret transportfirma

Mission: At levere en service i allerhøjeste klasse, til priser som alle kan være med på

 

 

Hvem er 3×53

 

Vi tror på en bred vifte af talent og personlighed bringer kreative evner og ideer til virksomheden,
som giver bedre kundeservice og nye innovative løsninger