Vi tilbyder

Ad hoc & kurerkørsel Europa

3×53 er din effektive chauffør, når du står og skal sende en pakke, have leveret medicin omgående eller andre former for ad hoc og kurerkørsel i Europa og Danmark.
Vi tager altid udgangspunkt i den enkeltes individuelle behov og ønsker.

Ad hoc& kurerkørsel i Europa og Danmark

3×53 tilbyder Ad hoc og kurerkørsel i Europa såvel som i Danmark af stort som småt. Du er velkommen til at kontakte os døgnet rundt. Vi leverer i hele Europa ud fra dine ønsker og behov for ad hoc kørsel. Det gælder lige fra en lille pakke til en last på 50 paller.

Vi yder en ekstra indsatstil gavn for dig!

Om voresad hoc og kurerkørsel i Europa

Vi tilbyder kurerkørsel i Danmark såvel som i Europa af alle slags. Vi er meget fleksible, og det handler udelukkende om behov, når det kommer til ad hoc og kurerkørsel hos 3×53. Vi løser simpelt som avanceret, hvilket kan lade sig gøre, da vores biler er udstyret med en række godkendte krav til alle typer af kørsler og leveringer samt vores chauffører er certificeret. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan varetage din næste transport. Vores sikre transportvogne er b.la. udstyret med professionel teknik som f.eks.:

  • Køle/varme maskiner
  • Temperaturfølere
  • Termologger
  • Alarm
  • GPS
  • Håndtering efter GDP’s bestemmelser

Vi leverer ad hoc og kurerkørsel i Europa og Danmark

Vi leverer fra København til Greve lige så vel, som vi leverer til andre lande i hele Europa. Det gør sig gældende fra en helt lille pakke til en lastbil med 50 paller. Vi tager udgangspunkt i dine behov og udarbejder en handleplan ud fra dine ønsker. Vi leverer altid til den aftalte tid og pris. Skal vi transportere for dig?