Vi tilbyder

Fødevaretransport

Hos 3×53 tilbyder vi fødevaregodkendt transport.
Vi har den rette viden og erfaring for at sikre sikker og korrekt fødevaretransport.

Godkendtfødevaretransport

3×53 tilbyder fødevaretransport fra a-b ved hjælp af vores kølebiler, der alle er temperaturovervågede med logning.

Når det kommer til fødevaretransport, kræver det ekstra opmærksomhed og hensyn fra chaufførens side. Vores erfarne chauffører justerer de rette temperatur- og hygiejneforhold ved hjælp af kølebilernes avancerede temperatursystem.

Vi har omfattende erfaring med transport af gods, der kræver kontinuerlig temperaturkontrol. Derfor tilbyder vi ikke kun fødevaretransport, men også medicintransport til både store og små virksomheder. Uanset om det drejer sig om en enkelt levering af fødevarer eller medicin eller en regelmæssig fødevarekørselsplan, tilpasser vi os jeres behov og ønsker. Vores mål er altid at levere den bedste service. Vi transporterer og leverer i overensstemmelse med jeres krav og ønsker!

Mange virksomheder sælger produkter, som kræver fødevaretransport. Der stilles store krav til de forhold, som varerne skal transporteres under, hvilket vores kølebiler og chauffører overholder. Vi leverer fødevarerne sikkert.

Vi tilbyder at varetage transporten, og de gældende regler overholdes. Vi gør det nemt, enkelt og sikkert for vores kunder at tranportere varer til deres kunder, så de ikke behøver at bekymre sig om de omfattende regler.

Vi yder en ekstra indsatstil gavn for dig!

Vores håndteringaf fødevaretransport

3×53 håndtere alle former for fødevare transport efter de forskrivende regler herom.

Alle 3×53’s biler, der kører fødevaretransport, er udstyret med de nyeste temperatursensorer, som konstant overvåger temperaturen i varerummet med både alarm og GPS-overvågning. Temperaturforholdene kan aflæses af både chaufføren i bilen, vores kørselsdisponent og på kørselskontoret. Det er kundens og vores sikkerhed for, at alle fødevarer opbevares ved de foreskrevne temperaturer, når de når frem.

Vores chauffører, der også udfører ad-hoc kørsel for 3×53, har alle de nødvendige fødevaregodkendelser og kurser. Derudover lægger 3×53 stor vægt på, at alle vores lastbilrum altid er velholdte og rengjorte, da kølebilerne udgør fundamentet for vores fødevaretransportopgaver. Hvis du har spørgsmål til vores biler, er du velkommen til at henvende dig

Det med småt

Alle vores biler, som kører fødevaretransport er udstyret med:

  • Temperaturfølere
  • Termologger
  • Alarm
  • GPS overvågning