Vi tilbyder

Fødevaretransport

Hos 3×53 tilbyder vi fødevaregodkendt transport.
Vi har den rette viden og erfaring for at sikre sikker og korrekt fødevaretransport.

Godkendtfødevaretransport

3×53 tilbyder fødevaretransport fra a-b ved hjælp af vores kølebiler, der alle er temperaturovervågede med logning.

Når det drejer sig om fødevaretransport kræver det ekstra opmærksomhed og hensyn fra chaufførens side. Vores erfarne chauffører indstiller de rette temperatur-og hygiejneforhold ved hjælp af kølebilernes temperatursystem.

Vi har stor erfaring med transport af fødevarer for store som mindre virksomheder, hvad end det drejer sig om en enkelt ydelse  med fødevarer eller en fast fødevarekørselsplan. Vi transporterer og leverer efter jeres ønsker og behov!

Mange virksomheder sælger produkter, som kræver fødevaretransport. Der stilles store krav til de forhold, som varerne skal transporteres under, hvilket vores kølebiler og chauffører overholder. Vi leverer fødevarerne sikkert.

Vi tilbyder at varetage transporten, og de gældende regler overholdes. Vi gør det nemt, enkelt og sikkert for vores kunder at tranportere varer til deres kunder, så de ikke behøver at bekymre sig om de omfattende regler.

Vi yder en ekstra indsatstil gavn for dig!

Vores håndteringaf fødevaretransport

3×53 håndtere alle former for fødevare transport efter de forskrivende regler herom.

Alle 3x53s biler, som kører fødevaretransport, er udstyret med de nyeste temperaturfølere, som konstant overvåger temperaturen i varerummet med både alarm og GPS overvågning. Temperatur forholdende kan både aflæses af chaufføren i bilen, af vores kørselsdisponent samt på kørselskontoret. Det er kundens- og vores sikkerhed for, at alle fødevare har de forskrivende temperaturer, når de kommer frem.

Alle 3×53 chauffører, der kører med fødevarer for 3×53, har alle de hertilliggende fødevaregodkendelser og kurser, som er påkrævet. Derudover går 3×53 meget op i, at alle vores varerum på lastbilerne altid er velholdte og rengjorte, da kølebilerne er fundamentet for vores fødevaretransport opgaver. Har du spørgsmål til vores biler, er du velkommen til at henvende dig.

Det med småt

Alle vores biler, som kører fødevaretransport er udstyret med:

  • Temperaturfølere
  • Termologger
  • Alarm
  • GPS overvågning