3 x 53 Transport

Kort om os

Målet ertilfredse kunder

Vi tror på en bred vifte af talent og personlighed bringer kreative evner og ideer til virksomheden, som giver bedre kundeservice og nye innovative løsninger. Vi er nu oppe på over 20 biler.

I 2004 startede vognmand Kasper Nielsen sit firma, med en enkelt varevogn. Efter 2 år blev efterspørgslen så stor, grundet kompetence og pålidelighed, at vognparken blev udvidet med endnu en bil. Sidenhen voksede vognmand Kasper Nielsens til et punkt, hvor det eneste fornuftige var at starte virksomheden ved navn 3×53.

3×53 er en transport virksomhed, som trådte frem i gadebilledet med nye blå vogne i januar 2010. Året 2020 blev det år, vi valgte at oprette et søsterselskab i Polen, hvorfra vi vil operere med eksport kørsel. Vi stræber efter at blive et stort, kendt og respekteret transportfirma. Vi vil gerne være det foretrukne transportfirma i Danmark og EU, og det er gennem tilfredse kunder, at vi vil opnå vores mål. Det betyder også, alle vores kunder skal føle, at de får en service og kvalitet, der er helt i top, hvilket vi sætter en stor ære i.

Vores team består af erfarne og kompetente medarbejdere samt mere end 20 biler, der altid overholder de aftaler, som vi indgår på aftalt tid og pris. Vi yder altid ekstra indsats til gavn for vores kunder. 3×53’s værdigrundlag er pålidelige og mødestabile medarbejdere samt tilfredse og trygge kunder.

Vi yder en ekstra indsatstil gavn for dig!

Ind-og udland

Vi transporterer varer og diverse gods i Danmark og hele Europa

3×53 er dit transportfirma med mange års erfaring med transportkørsel i hele Danmark. Vi har varetaget stort som småt. Det er lige fra en lille pakke til specialtransport af medicin- og fødevarer. Vi er stolte af vores transportfirma, hvilket kommer til udtryk ved innovative tiltag og mødestabile medarbejdere.

3×53 har derfor taget skridtet videre, og er i den forbindelse begyndt at transportere varer og diverse gods i ind- og udlandet. Vi transporterer ud fra gældende regler og certificeringer i Danmark og Europa. Vi har kølebiler med varme- og køleregulering, som sikrer korrekt transport af den pågældende vare.