Vi tilbyder

kurérkørsel I Europa

Om du står og skal have fragtet almindelige pakker, have leveret medicin med køletrailer eller noget tredje til et sted i Europa, står vi hos 3×53 klar til at hjælpe – Vi er specialister i alting indenfor kurerkørsel og kører i hele Europa året rundt.

Ad Hoc& Kurerkørsel i Europa

Siden 2004 har vi hos 3×53 sikret, at pakker for private og erhverv er blevet leveret hurtigt og sikkert i hele Danmark og Europa gennem effektiv og præcis kurerkørsel. Siden vi først startede kurerkørsel, har vi udvidet til også at tilbyde transport af varer og gods, der kræver nedkøling, som mediicn og fødevarer – vi har derfor udstyret til at sikre pålidelig kurerkørsel i Europa.

Kurerfirma der gør enekstra indsatsfor dig!

Vi stræber altid efter at levere den bedste service – hurtigt og pålideligt. Du kan derfor altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til kurerkørsel i Europa eller til hvordan vores service fungerer. Vi kører året rundt, uanset størrelsen på godset.

Om voresad hoc kørsel

Skal du have transporteret fødevarer, medicin eller måske flytte? Hos 3×53 Transport er vi eksperter i ad hoc kørsel i Europa og løser alle dine kørselsopgaver, fra de mere simple til de helt avancerede. Alle vores lastvogne er udstyret med professionelt udstyr og teknik, der sikrer, at vi kan varetage din næste kurerkørsel i Europa sikkert og effektivt. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan planlægge din næste transport.

  • Køle/varme maskiner
  • Temperaturfølere
  • Termologger
  • Alarm
  • GPS
  • Håndtering efter GDP’s bestemmelser

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan planlægge din næste transport.

Ad hoc kørsel
i Danmark og Europa

Vi leverer fra København til Greve lige så vel, som vi leverer til andre lande i hele Europa. Det gør sig gældende fra en helt lille pakke til en lastbil med 50 paller. Vi tager udgangspunkt i dine behov og udarbejder en handleplan ud fra dine ønsker. Vi leverer altid til den aftalte tid og pris. Skal vi transportere for dig?

Stor lastvogn

Kurérkørsel & ad-hoc

Derfor 3x53 Transport

Vi har siden 2004 kørt kurerkørsel i Europa for et utal af kunder – fra private til erhverv og offentlige institutioner. Vores rejse begyndte med en enkelt varevogn, og på grund af vores kompetence og pålidelighed har vi konstant udvidet vores tjenester. I dag har vi over 20 biler og et dedikeret team af erfarne medarbejdere, der sikrer tilfredse kunder gennem fremragende service og innovative løsninger. Vi stræber altid efter at være det foretrukne transport- og kurérfirma i Danmark og Europa.

Kurérkørseltil hele Europa

Som specialister i kurérkørsel med mere end 20 års erfaring, sidder vi klar til at hjælpe dig med at få dit gods fra A til B, uanset destinationen. Vi tilbyder nemlig kurérkørsel til hele Europa og sikrer, at dit gods kommer hurtigt og sikkert frem til slutdestinationen.

For os gør det ingen forskel om du skal have transporteret fødevarer, medicin eller andre typer gods rundt i Europa – alle vores chauffører er nemlig certificerede og vores lastvogne opfylder alle de påkrævede betingelser, der stilles til kurérkørsel på tværs af landegrænser.

Transport lastbil i blå