Vi tilbyder

Medicintransport

Hos 3×53 har vi stor erfaring med håndtering af medicintransport af alle størrelser.
Vi er godkendt til legal medicintransport, så dine produkter er i trygge hænder hos os.

Stor erfaring medmedicintransport

3×53 har stor erfaring med medicintransport af alle typer. Vi har forhold- og hertilliggende regler og godkendelser for legal transport af medicin. Vores kølebiler er med godkendt udstyr, herunder temperaturregulering, alarmer, logning mm.

Ingen opgave er for stor eller for lille for 3×53 inden for transportkørsel af medicin, da vores chauffører har stor erfaring med enkle- som komplicerede kørselsopgaver. Det er både gældende ved henholdsvis varme- og køletransport.

Vi yder en ekstra indsatstil gavn for dig!

Vores håndteringaf medicintransport

Alle vores biler, der kører medicintransport, er udstyret med temperaturfølere, termologger, alarm og GPS overvågning. Det vil sige, at vi kan dokumentere alle vores transportkørsler med temperaturer mellem -25 og +35 grader. Derigennem får vores erfarne chauffører direkte oplysninger omkring temperaturerne inde i førerhuset, da vores kørselsdisponent kan se alle oplysningerne direkte fra kontoret.

Hos 3×53 tager vi GDP’s bestemmelser alvorligt, og bruger kun vores højest udannet chauffører til denne slags opgaver. Vores kunders produkter er ofte værdifulde, hvilket betyder, at det også er mulighedt at få plomberet dørene til lastrummet, som sikrer, at alle varer er uberørte under transporten. Vores temperaturfølere er tilmed med til at sikre, at de givne temperaturer holdes.

Vi tager medicintransport seriøst

Alle vores biler er udstyret med temperaturfølere, termologger, alarm og GPS overvågning. Alt sammen er styret af vores navman program, der gør, at vi altid ved, hvor vores biler er, om de holder temperaturen og om vores chauffører kører efter kørselsplanen.