Vores

Vogntyper

Voresvognpark

Herunder kan du ses hvilke vogntyper vi råder over. Vi transporterer for private og erhverv – ingen opgave er for lille eller for stor. Hvis I har en transportopgave så ring til os og hør nærmere 50 53 53 53.

Kurer kørsel

Til mindre pakker som skal hurtigt og sikkert frem.

Vores kurer biler bliver brugt til pakker som skal hurtigt og sikker frem. Denne type bil bliver oftest brugt som ekspres bil som fragter en til to paller og er udstyret med GPS overvågning

Køle kurer kørsel

TIL TEMPERATUR FØLSOMME PAKKER SOM SKAL HASTIGT OG SIKKERT FREM

Vores køle kurer biler bliver brugt til temperaturfølsomt gods, som skal hurtigt frem. Oftest bliver denne type bil brugt til at frage medicin eller fødevarer. Bilerne kan klare temperature fra +20 til -30 grader og er udstyret med GPS overvågning.

Lille bil m/lift

5 TIL 8 PALLER / STUDIELEJLIGHED 

Denne type bil bliver oftest brugt til at flytte 5-8 paller, eller en mindre studielejlighed. Bilerne kan klare temperature fra +20 til -30 grader og er udstyret med GPS overvågning.

Lille lastbil m/lift

8 TIL 12 PALLER / 2 TIL 3 VÆRELSETS LEJLIGHED

Denne type bil bliver oftest brugt til at flytte 8-12 paller, eller en 2 til 3 værelsets lejlighed. Bilerne kan klare temperature fra +20 til -30 grader og er udstyret med GPS overvågning.

Mellemstor lastbil m/lift

12 TIL 18 PALLER / MINDRE HUS

Denne type bil bliver oftest brugt til at flytte 12-18 paller, en stor lejlighed eller et mindre hus. Bilerne kan klare temperature fra +20 til -30 grader og er udstyret med GPS overvågning.

Stor lastbil m/lift

18 TIL 24 PALLER / STOR VILLA

Denne type bil bliver oftest brugt til at flytte 18-24 paller, eller en stor villa. Bilerne kan klare temperature fra +20 til -30 grader og er udstyret med GPS overvågning.

Trækker trailer

24 TIL 33 PALLER / HERSKABSVILLA

Denne type bil bliver oftest brugt til at flytte 24-33 paller, eller et herskabsvilla. Bilerne kan klare temperature fra +20 til -30 grader og er udstyret med GPS overvågning.

Modulvogntog

33 TIL 51 PALLER / SLOT

Denne type bil bliver oftest brugt til at flytte 33-51 paller, eller et slot. Bilerne kan klare temperature fra +20 til -30 grader og er udstyret med GPS overvågning.

Trækker

FREMMED TRAILER

Denne type bil bliver oftest brugt til at køre med trailere for større firmaer der står og mangler en bil. Disse biler er udstyret GPS overvågning og klargjort til temperatur styring.